Om mig

Hej! Jag heter Cristin Lind. Jag hjälper ledare inom vård och omsorg att ”tänka tillsammans” med patienter, brukare, närstående och medarbetare för att skapa bättre vård och hälsa.

2011 fick jag frågan att vara med i ett förbättringsteam på barnkliniken där min son, som har mycket komplexa vårdbehov, fick sin vård. För första gången skulle en läkare, en sjuksköterska, en sekreterare, en verksamhetschef, och närstående samlas och utveckla vården tillsammans. Arbetssättet utmanade oss men de innovativa, hållbara förbättringar som vi skapade tillsammans gjorde det värt det.

Idag arbetar jag professionellt med detta arbetssätt, som har fått många olika namn: co-production, agilt och tillitsbaserat ledarskap, användardriven innovation och community organizing.

Mina kunder leder stora transformationsarbeten för att förbättra sina patienters hälsa, upplevelse och tillit för vården, för att använda skattebetalarnas pengar effektivt och för att minska personalomsättning. De vänder sig till mig för att få beprövade metoder och en partner som hjälper dem att driva arbetet effektivt.

Jag arbetar på olika sätt, exempelvis som

  • Processledare för ökad patientsamverkan i din organisation, ditt projekt eller i din konferens
  • Rådgivare som hjälper dig att bättre förstå hur du kan tänka tillsammans med dina patienter och medarbetare
  • Planera och facilitera en eller en serie workshops där många intressenter ska arbeta tillsammans för att förbättra eller ta fram en tjänst
  • Facilitera lärande om patientsamverkan för dina organisation, styrgrupp eller förening
  • Moderera konferenser och möten med nyfikenhet och energi
  • Projektteammedlem som bidrar både med ett patientperspektiv och med förståelse för systemets komplexitet

Mitt CV kan du läsa här. Du kan hitta mig på Twitter och LinkedIn.

Kontakta mig gärna för att diskutera hur vi kan arbeta tillsammans för bättre vård och hälsa.

070-7417983

cl@cristinlind.com